Monday, February 1, 2021

Udnyt rummets fulde potentiale med DEKO MV2 Glass

Maksimalt glasareal, fleksibelt parkeringssystem og høj lydreduktion. Den elegante glasmobilvæg DEKO MV2 Glass er en intelligent og praktisk løsning til at udnytte rummets fulde potentiale.

DEKO har indgået en aftale med den internationalt anerkendte virksomhed DORMA om eneforhandling af DORMA mobilvægge, heriblandt glasmobilvæggen: DEKO MV2 Glass.

Maksimer lys og minimer lyd

Detaljen ligger i selve konstruktionen af elementerne. DEKO MV2 Glass er opbygget omkring en unik konstruktion af aluminiumprofiler og to lag lamineret glas, kun afsluttet med en diskret aluminiumkant. Med maksimalt glasareal tilfører rumdeleren åbenhed med mest muligt lysindfald og bidrager samtidig med en lydreduktion på op til hele Rw 52 dB. De enkelte sektioner betjenes hver for sig, hvilket giver en stor fleksibilitet og et utal af parkeringsmuligheder i f.eks. nicher og separate rum.

Glasmobilvæggen udføres altid individuelt efter ønsker om dimensioner og størrelser på glaselementerne med hensyntagen til væggens størrelse - eventuelt kombineret med massive elementer og døre. Væggen leveres som standard med semiautomatik, men kan også leveres fuldautomatisk med 100 % selvkørende elementer.

Udnyt rummets fulde potentiale

I hotel-, restaurant-, og institutionsbyggerier spiller rummets fleksibilitet og funktion en afgørende rolle for den daglige drift, og her er DEKO MV2 Glass oplagt som funktionel rumdeler.

Campus Køge er en nyopført undervisningsbygning tegnet af CUBO Arkitekter med C. C. Contractor A/S som totalentreprenør på projektet. Ud over to traditionelle DEKO MV mobilvægge har DEKO leveret to semiautomatiske DEKO MV2 Glass glasmobilvægge til fællesarealet i stueplan på 71 m². Glasmobilvæggene er tilpasset rummet og udført i maksimal højde på lidt over 4 meter, hvilket giver væggene et imponerende udtryk. Ved opstilling af væggene har Campus Køge et ekstra undervisningslokale, med glas på 3 af 4 sider og en lydreduktion på hele Rw 52 dB.

Med den funktionelle rumdeler kan man nu nemt lukke af til et ekstra undervisningslokale uden at kompromittere det lyse miljø, men man kan også åbne rummet og fællesarealet op ved behov for plads til større arrangementer. På den måde er DEKO MV2 Glass en intelligent og praktisk løsning til at optimere den daglige undervisning på Campus Køge og udnytte fællesarealets fulde potentiale alt efter behov.

Se video med den funktionelle glasmobilvæg hos Campus Køge og læs meget mere om DEKO MV2 Glass på vores hjemmeside.

Om os

Nyheder