Om DEKO

En stærk samarbejdspartner med solid erfaring

DEKO har i mere end 45 år udviklet produkter til indvendigt byggeri, og vi er i dag en velkonsolideret virksomhed med et internationalt, anerkendt brand. Vi er én af Skandinaviens førende udbydere af glasvægge og én af Danmarks største tømrer- og snedkervirksomheder med speciale i indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggerier.

Derudover eksporterer vi til mere end 50 forskellige lande i Europa, Asien og Afrika.

Se video og få indblik i DEKOs verden.

Se video og få indblik i DEKOs verden.

Innovation og dokumentation

Vores fokus

Fra virksomheden blev etableret i 1970, har målsætningen været at levere løsninger af høj kvalitet og med stor værdi for vores kunder, og vores fokus er på både innovation og dokumentation. Vi ønsker at blive oplevet som en stærk og uundværlig samarbejdspartner, der kan være med til at optimere vores kunders forretning. Det kan kun lade sig gøre, hvis vi hele tiden udvikler os, og skaber produkter og entrepriseydelser, der sætter nye standarder. Vel at mærke produkter og ydelser, som er veldokumenterede i forhold til funktionalitet og kvalitet, så kunderne kan føle sig trygge ved at have valgt DEKO som samarbejdspartner.

Vores medarbejdere er DEKOs vigtigste ressource, og de er alle drevet af en høj entusiasme og et stort engagement for at gøre en forskel for kunderne; i alt fra udvikling og produktion til montering og servicering. De er uden tvivl med til at sikre, at vi kan leve op til én af vores mest centrale værdier i virksomheden – nemlig ordholdenhed. Vi holder, hvad vi lover – hver gang!

DEKOs mission

"Vi optimerer kundernes forretning!"

Vi vil gerne være med til at sikre værdiskabelse for vores kunder og styrke deres forretning. Derfor bestræber vi os på, at det både er nemt, hurtigt, fleksibelt, innovativt og sikkert at samarbejde med DEKO.

Vores værdier

Vi er mere end et navn

Navnet DEKO danner udgangspunkt for fire kerneværdier. De er kendetegnende for virksomheden og vores medarbejdere, og værdierne har betydning for vores relation til både kunder og øvrige samarbejdspartnere. Samtidig er de retningsgivende for måden, vi arbejder på:

  • Dynamik – fordi vi er handlingsorienterede, forandringsparate og fleksible i forhold til at kunne opfylde kundens ønsker og behov.

  • Engagement – fordi vi tager initiativ og ansvar, er med til at drive udviklingen og holde tempoet i processen samt sikrer en vedholdende indsats fra start til slut.

  • Kvalitet – fordi vi lægger vægt på høj faglighed, er omhyggelige i vores arbejde og dokumentation, stræber efter det bedste og lærer af vores fejl, så vi hele tiden kan forbedre os.

  • Ordholdenhed – fordi vi ærlige og holder, hvad vi lover…..hver gang!

DEKO

Whistleblowerordning

For at skabe åbenhed og beskytte DEKO er det vigtigt, at vi får kendskab til bl.a. lovovertrædelser og kritisable forhold.

Vi har derfor etableret en Whistleblowerportal, som kan benyttes af vores medarbejdere, samarbejdspartnere og leverandører.

Du kan indberette et forhold ved at udfylde webformularen på DEKOs Whistleblowerportal.

Læs mere her: DEKO Whistleblowerportal

Se vores ledige stillinger

Ledige stillinger