Monday, February 10, 2020

Skru op for volumen med DEKO GV

Kontrast skaber karakter, og det ses særligt i dag, hvor en bølge af trends som pangfarver og industri har blandet sig med den ellers sarte og diskrete indretning. DEKO GV er en original glasvæg med et voluminøst udtryk, som passer perfekt til lokaler, hvor maksimalisme og minimalisme skal gå hånd i hånd.

Giv rummet identitet

Rum og miljø har en essentiel indvirkning på den daglige trivsel og arbejdsglæde. Derfor er det en god idé både at tilføre rummet naturligt dagslys, god lydisolering og samtidig skabe et inspirerende miljø for at opnå en trivselsfremmende effekt.

Store lokaler med høje lydkrav kan ofte virke intetsigende, institutionelle og måske ligefrem kedelige at opholde sig i. Men funktionalitet, trivsel og æstetik behøver ikke at være uforeneligt. DEKO GV er en glasvæg, der er opbygget med 2 lag glas og har en høj lydreduktion på op til Rw 47 dB. Men DEKO GV udmærker sig ikke bare på grund af sine gode egenskaber - den har også en karakteristisk bastanthed og udstråler pompøsitet uden at virke massiv.

Mange muligheder og individuel tilpasning

DEKO GV giver fuld fleksibilitet, idet glaselementerne på grund af den unikke stolpekonstruktion både kan opføres som en hel glasvæg eller kombineres med indbyggede felter i f.eks. gips, træ eller med de tilhørende døre.

Derudover kan DEKO GV indbygges som enkeltstående glaspartier i bl.a. gips- og betonvæg både med og uden afskærmning. Stolpekonstruktionen giver også mulighed for frit at vælge mellem vandrette eller lodrette modulforløb, hvor sprossernes hulrum kan benyttes til at trække ledninger til kontakter m.v. Med de smalle aluminiumsprosser kan man opnå lette og luftige ruminddelinger uden at skulle gå på kompromis med lydkrav. På den måde behøver man ikke at lade sig afgrænse i forhold til hverken udtryk, funktionalitet eller øvrig indretning.

Gengangeren, der forbliver tidløs

Selvom tiden løbende bringer nye typer glasvægge med sig, så er DEKO GV en genganger, der altid vil være tidløs. Væggen er nemlig på én gang enkel og majestætisk i design og kan tilpasses ethvert miljø, da den rummer et utal af udtryk – f.eks. er væggen med mørke sprosser perfekt egnet til den rustikke og industrielle stilart, som særligt definerer den moderne trend i dag. DEKO GV glasvæggen er i det hele taget den ideelle løsning til at skrue op for volumen med karakter og personlighed til rummet.

Læs mere om DEKO GV.

Om os

Nyheder