Tuesday, May 19, 2020

Samme designlinje uanset krav med DEKO FG New York

Gamle pakhuse, nedlagte fabriksbygninger og rå loftlokaler. Disse industrielle elementer kendetegnede engang 60’ernes New York og udgør i dag en moderne og eksklusiv indretningstrend. DEKO FG New York fuldglasvæggen er en moderne løsning, der med sine mørke sprosseinddelinger både rummer trendens arkitektoniske råhed og elegance.

Stabil, tilpasningsdygtig og enkel konstruktion

DEKO FG New York fuldglasvæggen er kendetegnet ved sin enkle konstruktion: Væggen består af 1-lags væghøje glaselementer med påmonterede sprosser efter ønsket design, som afsluttes med slanke aluminiumprofiler mod tilstødende bygningsdele. Fordelen ved dette glasvægssystem - frem for en opsvejst smedekonstruktion - er en stabil væg uden tab af lydreduktion ved sprosser.

Newyorkerglasvæggen leveres som standard med hærdet klart sikkerhedsglas, men der er mulighed for at tilpasse væggen med andre glastyper som f.eks. specielle brandglas med brandsikkerhed op til EI 60 eller lydglas med lydreduktion på op til Rw 42 dB. Der kan også isættes mange dørtyper, både massiv- og glasdøre, og på den måde kan samme slanke newyorkerdesign opnås i alle rum uanset krav.

New York og København mødes

Dette er f.eks. tilfældet for Bernstorffsgade 21, som er en charmerende københavnerbygning fra 1916. Bygningen er nu transformeret og moderniseret med DEKO FG New York fuldglasvægge og DEKO FD New York fuldglasdøre på alle etager. Produkterne er på hver etage tilpasset den enkelte lejers krav til lydegenskaber, så alle behov imødekommes med samme designlinje i hele bygningen.

Med DEKO FG New York som dominant for bygningens indvendige DNA kombineres det bedste fra fortidens København med 60’ernes New York. Kontrasten mellem det rå og rene er med til at give kontormiljøet på Bernstorffsgade et eksklusivt og indbydende udtryk.

En elegant og praktisk rumdeler

Alt efter hvordan du indretter dig, kan du med DEKO FG New York både skabe et moderne industrielt look og et elegant og klassisk udtryk. Newyorkervæggens mange tilpasningsmuligheder i forhold til udtryk og egenskaber tillader dig at opnå samme design i alle rum uanset krav. DEKO FG New York er den perfekte rumdeler for dig, der på én gang gerne vil tilføre åbenhed og industriel finesse til indretningen.

Se video af vores newyorkerløsninger til Simply Cooking på Bernstorffsgade 21.

Om os

Nyheder