Tuesday, October 26, 2021

Wallmakers & DEKO på Building Green 2021: Kreativt genbrug af byggematerialer

Som leverandører af indretningsløsninger har vi et medansvar for at sikre den bæredygtige udvikling i byggebranchen. Både Wallmakers og DEKO deltager til årets Building Green messe, hvor vi udstiller vores innovative glasvægge og døre i træ, heriblandt løsningerne til KAB-huset.

Kreativ og opfindsom genbrug af byggematerialer

I dag kan man ikke tale om byggeri og arkitektur uden også at nævne bæredygtighed. Den grønne omstilling har vundet indpas i byggebranchen, og den er kommet for at blive – heldigvis for det. Som leverandører af væg- og dørsystemer omfavner DEKO og Wallmakers den bæredygtige omstilling, og vi arbejder hele tiden på at tænke den ind i udviklingen af vores produkter. Hvordan vi gør det, vil vi fortælle dig på dagene den 3. og 4. november, hvor vi deltager på Building Green messen i Forum i København.

Her udstiller vi blandt andet de kreative og opfindsomme træløsninger, der er leveret til KAB-huset i København. KAB-Huset på Enghavevej 81 er bygget i bæredygtighedens tegn og er indrettet med træ som bærende element. For at matche indretningen og de høje krav til bæredygtighed har vi genanvendt og forvandlet overskydende fyrretræ fra møbelindustrien til unikke dør- og vægløsninger med et autentisk og nordisk udtryk.

En dialog på Building Green blev afsættet til en god idé

Idéen bag de kreative døre og glasvægsløsninger, der er leveret til KAB-Huset, stammer faktisk fra Building Green messen, hvor Wallmakers deltog i 2018. Her kom visionære arkitekter fra Henning Larsen Architects forbi standen og drøftede det på daværende tidspunkt kommende bæredygtige byggeprojekt i København. Udgangspunktet lød, at der skulle anvendes bæredygtige materialer med lang holdbarhed og lave vedligeholdelsesudgifter. Det centrale nøgleord for byggeriet var ’træ’.

Træ er afgjort det mest klimavenlige byggemateriale, fordi det nedsætter drivhusgasudledningen og medvirker til at fjerne kulstof fra atmosfæren. Derudover kan træ genanvendes igen og igen – og på den måde blev dialogen med arkitekterne afsættet til en spirende idé om at genanvende fyrretræ fra møbelindustrien og forvandle det til unikke væg- og dørløsninger. Efter at have drøftet idéen indgik Wallmakers og HLA et tæt samarbejde om detailprojekteringen til KAB-Huset.

Kig forbi, og lad os drøfte dit næste byggeprojekt

Teamet bag DEKO og Wallmakers står klar til at byde alle med interesse for bæredygtigt byggeri varmt velkommen på årets Building Green messe, hvor vi sammen kan blive klogere på hvordan vi bruger materialer mere fornuftigt og miljøvenligt. Vi ser frem til en inspirerende dialog om innovative indretningsløsninger til bæredygtigt byggeri. Så kig forbi og lad os drøfte dit næste byggeprojekt – måske vores dialog bliver afsættet til en spirende idé, der bringer dig et skridt tættere på at gøre dine visioner til virkelighed.

Sæt et kryds i kalenderen, notér stand nr. 17 som et must-see og læg vejen et smut forbi os på messen.

Fik du ikke set træløsningerne til KAB-huset, så kan du altid læse mere om KAB-projektet.

Tilmeld dig messen gratis her

Om os

Nyheder