Friday, October 23, 2020

DEKO Hoved- og Totalentreprise: Lad os stå i spidsen for dit byggeri

DEKO Hoved- og Totalentreprise har mere end 20 års erfaring med at varetage byggeprojekter i alle størrelser. Med erfarne og kompetente projektledere og et solidt netværk i byggebranchen kan du trygt lade teamet varetage byggeprocessen - fra første stregtegning til sidste søm.

Din partner til hele eller dele af byggeriet

Skæve vinkler, ujævne gulve, en hvirvel af travle håndværkere, en masse logistik og tidsplaner, der bare ikke går op. Virker dit næste byggeprojekt uoverskueligt? Så er DEKO Hoved- og Totalentreprise måske lige den partner, du står og mangler til at hjælpe dig i mål med byggeriet.

Teamet bag DEKO Hoved- og Totalentreprise tilbyder nemlig mere end 20 års entrepriseerfaring med kompetent rådgivning og samarbejde på flere forskellige måder i alt fra idéudvikling, projektering, budgettering, tilbud og udførelse til den daglige drift og vedligeholdelse. Teamet varetager hovedentreprisen med ansvar for alle eller udvalgte håndværksfag på dit projekt, men kan også stå med det totale ansvar for byggeprocessen - fra første stregtegning til allersidste søm.

Efter 50 år som entreprenør har DEKO Hoved- og Totalentreprise opbygget et bredt netværk med gode og kyndige samarbejdspartnere inden for rådgivning, myndighedsbehandling og alle håndværksfag. Med en stor egenproduktion inden for tømrerarbejde i huset tilbyder DEKO Hoved- og Totalentreprise dig også et udvalg af veldokumenterede produkter, så du med fordel har entreprenør og leverandør i ét og samme firma. Har du andre ønsker til produkter end DEKOs egne, sørger teamet også for det.

En entreprenør, der tilpasser sig dine behov

DEKO Hoved- og Totalentreprise varetager alle byggeprojekter uanset omfang og har været hoved- eller totalentreprenør for blandt andre PostNord, KODA og Lundgrens Advokater. Ud over igangværende projekter for Novo Nordisk, Jobindex og Herlev Hospital er teamet i fuld gang som hovedentreprenør for Hotel- og Restaurantskolen i Valby. Siden marts og frem til november 2020 er en entrepriseleder fra teamet sat på sagen til at sørge for indledende faser, samling af alle håndværksfag samt igangsættelse, styring og udførelse i tæt dialog med bygherre og rådgivere.

Hotel- og Restaurantskolen drives i en ældre bygning, hvor pauselokale og lokaler med både elev- og lærerfaciliteter nu moderniseres efter bygherrens ønske om et råt og industrielt look. Alt arbejde og udførelse på projektet koordineres med hensyntagen til brugerne og skolens drift undervejs. DEKO Hoved- og Totalentreprise arbejder altid i tæt dialog med alle samarbejdspartnere gennem processen for at kunne tilpasse løsningerne nøjagtigt efter kundens og brugernes ønsker og behov.

Lad os varetage dit byggeri, så du kan føle dig tryg

Byggeprojekter kan hurtigt virke uoverskuelige, da der som regel følger en masse byggetekniske og praktiske udfordringer med undervejs. Teamet bag DEKO Hoved- og Totalentreprise kender alt til byggeprocessen og alle dens udfordringer og har både netværket, erfaringen og kompetencerne til at løse opgaven så gnidningsfrit som muligt. Lad DEKO Hoved- og Totalentreprise stå i spidsen for dit byggeri, så du kan realisere dine byggedrømme og føle dig tryg under hele processen.

Se video fra Hotel- og Restaurantskolen eller læs mere om DEKOs entrepriseformer.

Om os

Nyheder