Friday, February 8, 2019

Succesfuld oplevelse på BAU 2019

Det har været 6 inspirerende dage på messen BAU i München, og i den anledning vil DEKO gerne sige tak til alle kunder, samarbejdspartnere og interessenter, som rejste fra bl.a. Australien, Uganda og Skandinavien for at komme og dele oplevelsen med os.

Det er første gang i over 25 år, at DEKO udstiller i eget navn, og derfor valgte vi at deltage på messen med en anderledes tilgang til produktudstillingen. Standen var bygget op som en Mondrian-inspireret glassammensætning af DEKOs produkter, med nordisk indretning og et langbord som samlingspunkt.

På den måde lykkedes det at skabe et varmt og indbydende mødested, hvor det ikke bare handlede om udstillingen af DEKOs produkter, men i langt højere grad om at skabe den tætte relation til de besøgende igennem uformelle rammer og god stemning.

Mødestedet for nye og gamle relationer

Vi havde travle dage med en masse interessante møder, og mens nogle besøgende blot kiggede ind på et kort visit, valgte andre at blive siddende ved det nordiske langbord og nyde den samhørige stemning.

DEKO har et bredt netværk af autoriserede forhandlere, som strækker sig verden over, og den internationale messe gav os muligheden for både at se eksisterende samarbejdspartnere; og skabe nye spændende relationer.

Vi har allerede modtaget konkrete henvendelser på vores produkter, og ud over at vi afslutter forløbet med en høj grad af tilfredsstillelse, så går DEKO også fra den store messe i München med fornyet inspiration og energi.

Tak for denne gang

Alt i alt var det en spændende og succesrig oplevelse at udstille på BAU 2019, og det bliver bestemt ikke sidste gang, at DEKO udstiller på en messe. Vi vil derfor gerne takke alle de deltagende og besøgende for den positive feedback og for at dele oplevelsen med os.

Hvis du også var med på BAU og måske sidder inde med feedback eller spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Ellers er der bare tilbage at sige endnu engang tak for denne gang og på gensyn!

Om os

Nyheder