Friday, April 1, 2022

Skru ned for volumen og op for lyset med den fleksible DEKO FV2 Glass

Støj og forstyrrelser er blevet en uundgåelig del af hurtige og dynamiske kontormiljøer. Derfor er det alfa og omega at have fleksible lokaler, hvor virksomhedens medarbejdere kan fordybe og afskærme sig fra kontorlandskabets travlhed. Løsningen eksisterer i form af DEKO FV2 Glass. DEKO FV2 Glass har markedets højeste lydisolering med hele Rw 47 dB, og med foldevæggens fleksible evner og brede glasareal er DEKO FV2 Glass modgiften til det travle kontormiljø. Foldevæggens egenskaber er også oplagte i støjende miljøer som institutions- og restaurationsbranchen.

MULTIFUNKTIONEL FOLDEVÆG SOM GIVER MAKSIMALT DAGSLYS

DEKO FV2 Glass foldevæggen er skabt af en speciel sammensætning af aluminiumprofiler og 2 lag lamineret lydglas, hvor glasset dækker næsten hele aluminiumprofilet. Det betyder, at lyset strømmer igennem glasvæggen og dermed udnytter dagslyset til det maksimale.

DEKO levererede sidste år foldevægge til BIBLIOTEK+ – et splinternyt kultur- og bibliotekscenter i hjertet af Høje Gladsaxe Center. Områderne huser adskillige faciliteter, heriblandt studieceller, læseområder og køkkener. Derfor passer DEKO FV2 Glass ind i kulturhusets lokaler, hvor behovet for stilhed oftest kan kollidere med larmen fra omverdenen. Med foldevæggen er det muligt at lukke af for støjen, når husets gæster har behov for at fordybe sig.

NEM AT BEJENE

Når man bestiller DEKO FV2 Glass foldevæggen, er hver foldevæg individuelt designet og tilpasset efter kundens behov med hensyn til dimensioner og elementstørrelser. DEKO FV2 Glass leveres som standard sort-, hvid- eller naturelokseret, men kan også fås i et bredt udvalg af farver efter eget ønske. Designmulighederne gør hver DEKO FV2 Glass unik og passer ind i mange arbejdsmiljøer.

Foldevæggen bliver udført som enten enkelt- eller dobbeltfløjet væg, som samles på midten. I begge eksempler fungerer det sidste element som en gående dør og er som standard monteret med kuglelås og greb i rustfrit stål. DEKO FV2 Glass er gulvkørende og har hele vægten i en tynd gulvskinne, hvilket betyder, at kravene til overkonstruktionens bæreevne reduceres kraftigt. De indbyggede paskvillåse gør det let at åbne og låse foldevæggen; og gør betjeningen nem.

DEKO FV2 Glass giver brugeren af lokalet en høj fleksibilitet, som gør det let at inddele rummet efter behov – uden at slække på kvaliteten af lydreducering eller lys.

Læs mere om DEKO FV2 Glass foldevæggen her.

Om os

Nyheder