Thursday, March 15, 2018

Newyorkerinspireret domicil i gammel hospitalsbygning

Det gamle Skt. Josephs Hospital ved Tietgens Plads i Aarhus huser i dag den succesfulde spiludvikler Kiloo. DEKO har i forbindelse med ombygningen af spilvirksomhedens nye domicil udført lyd- og brandglasvægge til storrumskontorer, mødelokaler og mindre kontorer – herunder den populære newyorkerglasvæg DEKO FG Profile.

DEKO FG Profile består af 1-lags væghøje glaselementer med profiler i en arkitektonisk stil, der tidligere var forbundet med pakhuse og fabriksbygninger. Profilerne kan udføres i individuelle formater efter kundens ønske. DEKO FG Profile glasvæggen kan klare en lydreduktion på glasset fra 35-42 dB afhængigt af den indbyggede glastype. Ved lydkrav op til 50 dB eller brandkrav op til EI 60 kan samme udtryk opnås ved brug af DEKO FG Silent Profile eller DEKO FG Fire Profile. Det er muligt at isætte mange dørtyper – både massive trædøre og glasdøre. Fordelen ved dette glasvægssystem frem for en opsvejst smedekonstruktion er en stabil væg uden tab af lydreduktion ved profiler.

Kiloo har ønsket at bevare ejendommens unikke historie og fantastiske udtryk, og her giver newyorkerglasvæggene kontoret et moderne, rustikt og lidt råt look, som passer godt ind i de gamle hospitalsbygninger.

Om os

Nyheder