Friday, November 30, 2018

Komplet tømrerentreprise til nyt domicil

DEKO har været tømrerentreprenør på Swecos nye domicil og har stået for alt indvendigt tømrerarbejde på det omfangsrige nye byggeri i Ørestad City.

Rådgivningsvirksomheden Sweco er nu flyttet ind i de ca. 11.500 nye etagemeter, hvor DEKO har varetaget alt indvendigt tømrerarbejde samt rådgivet til projekteringen af glasvægge, døre og den omfattende akustikbeklædning til projektet.

*"Vi har været med helt tilbage siden tilbuds- og projekteringsfasen i januar 2016 og har undervejs rådgivet arkitekterne om opbygningen og montagen af vores produkter – herunder også beklædningen af det store atrium"*, siger Ulrich Sonne, salgskonsulent hos DEKO.

Akustikregulering til husets blikfang

Til netop det fire etager høje atrium har det været vigtigt for bygherre og arkitekter at skabe så kvalitative, akustiske betingelser som muligt. Og det har DEKO rig erfaring med som en af landets største tømrer- og snedkervirksomheder med speciale i indretning af kontor-, institutions- og erhvervsbyggerier.

*"Atriet og ovenlyset er husets store blikfang, og af hensyn til arbejdsmiljøet har lydabsorberende overflader været et vigtigt element. Alle flader er blevet beklædt med akustikregulerende overflader helt op til ovenlyset i fjerde etages højde. Det samme gælder atriumtrappen, der skulle beklædes på alle sider, og hvor vi har brugt akustikregulerende lamelpaneler med overfladefiner i ask. Atriumbeklædningen har været en udfordrende og kompleks opgave, så det er rigtig godt at se det tilfredsstillende resultat."*

Fra gipsflader til glasvægge og branddøre

DEKO har bl.a. stået for 1.300 m² akustikregulerende gipsflader i atriets ovenlys, 3.000 m² rågipsvægge, 1.000 lbm røgskørter og 8.000 m² systemlofter. Dertil kommer bl.a. 800 m² glasvægge til møderum, flexrum, kontorer m.v. og 44 glaspartier mod atrium fra tilstødende etager. Desuden 71 lyddøre i DEKO FG vægge, tre DEKO DG døre i DEKO FG vægge, 16 branddøre, syv skydeporte, to dobbelt pinolhængte fuldglasdøre til kantine samt 145 stk. øvrige døre.

Om os

Nyheder