Wednesday, January 31, 2024

IKANO Bolig indretter domicil med genbrugsbaserede glasvægge og døre

Frasorteret træ og glas fra kasserede bygningsvinduer har fået nyt liv som dekorativt vægsystem med tilhørende pinoldøre i IKANO Boligs nyindrettede domicil i Glostrup.

IKANO Bolig tilbyder boliger, der er funktionelle, bæredygtige og hjemlige. Og virksomhedens nyindrettede domicil i Glostrup viser, at deres egen arbejdsplads ikke er nogen undtagelse, når det kommer til at skabe bæredygtige rammer, der får dig til at sænke skuldrene og føle dig hjemme.

Kontormiljøet er nemlig indrettet med træ som hovedelementet i alt fra kreativt interiør til unikke glasvægsløsninger, der ikke alene kommer i et forførende trædesign – men også helt og holdent er skabt af kasserede materialer.

TYSTØ: KASSEREDE MATERIALER FÅR NYT LIV

DEKOs Tystø-glasvægssystem er udviklet i samarbejde med a:gain med tanke på at reducere nuværende og fremtidigt materialespild. Materialers levetid bør nemlig ikke nødvendigvis tænkes som en lige linje, men nærmere en cyklus, hvor man genskaber i stedet for at kassere brugte materialer.

Tystø-systemet er udført i frasorteret træ fra industrien, som er blevet bearbejdet på ny. Det samme gælder for termoruder, der er indhentet fra gamle, kasserede bygningsvinduer. Mens materialerne lever i bedste velgående, vidner de samtidig om et tidligere liv. Unikke detaljer og små ufuldkommenheder såsom vilkårlige knaster i træets struktur spiller ingen rolle for produktets kvalitet, men beriger systemet med karakteristisk charme og autenticitet, som klæder en hver indretning.

Og hos IKANO Bolig tager systemet sig særligt godt ud i samspil med den øvrige indretning, hvor naturens elementer bruges til at skabe kreative faciliteter, såsom gynger af træ og dekorerende træstubbe, der opfordrer til leg og idyl på en og samme tid.

SKRÆDDERSYEDE, MATCHENDE PINOLDØRE

Helt specifikt til Tystø-systemet har DEKO og a:gain også skræddersyet pinoldøre, udført af samme genbrugte materialer og matchende vægsystemets proportioner og flotte finish. Til IKANO Bolig er der til glasvægssystemet leveret glasrammedøre med pinolhængsler, men Tystø-dørløsningen kan også fås i massivt træ.

Træ er et meget klimavenligt byggemateriale, da det fjerner kulstof fra atmosfæren og lagrer det i vores bygninger. Derudover kræver det ikke meget energi at bearbejde, og så kan det genbruges igen og igen.

Men træ har også æstetiske fordele med sit ærlige og varme udtryk. Drømmer du også om at pryde indretningen med genbrugsbaserede væg- og dørløsninger af træ? Så kan du læse meget mere om vores Tystø væg- og dørsystem her.

Om os

Nyheder