Thursday, May 5, 2022

Giv din kontorindretning wauw-faktor med DEKOs newyorkerglasvægge

Befinder man sig i verdens hovedstad, New York, lægger man hurtigt mærke til den industrielle og kompromisløse arkitektur, som præger storbyen. Heldigvis er det muligt at bringe stilarten hinsides Atlanten med DEKO FG New York fuldglasvæggen, som skaber det ikoniske newyorkerlook. Og det er netop det, konsulentvirksomheden Kopenhagen Konsulting har gjort. På virksomhedens nye kontor på Østerbro pryder DEKO FG New York gangene og får selv den mest garvede interiøraficionado til at betvivle, hvorvidt de står på Østerbro eller Manhattan.

FUNKTIONEL OG MINIMALISTISK KONSTRUKTION

DEKOs newyorkerglasvæg, DEKO FG New York, udmærker sig ved sin enkle konstruktion: 1-lags væghøje glaselementer med påmonterede sprosser efter ønsket design, som afsluttes med slanke aluminiumprofiler mod tilstødende bygningsdele. Den minimalistiske newyorkerglasvæg leveres som standard i hærdet glas, men kan også tilpasses andre glastyper som f.eks. specielle brandglas med brandsikkerhed på op til EI 60 eller lydglas med en lydreduktion på op til Rw 42 dB. Der kan også isættes forskellige massiv- og glasdøre, og på den måde kan samme slanke newyorkerdesign opnås i alle rum uanset krav til væggens egenskaber.

3,5 METER HØJE NEWYORKERGLASVÆGGE

På Østerfælled Torv i hjertet af Østerbro i København har konsulentvirksomheden Kopenhagen Konsulting valgt at indrette deres kontorer med DEKO FG New York fuldglasvægge. Langs gangene i virksomhedens nye kontordomicil dominerer de 3,5 meter høje newyorkerglasvægge stilen og giver en rå og autentisk fornemmelse; og hvis bygningen var 100 meter højere, skulle man næsten tro, at man befandt sig på The Big Apple og ikke Østerbro.

Selvom stilen er inspireret af 1960’erne, er interiøret stadig up to date, og kombinationen med det skandinaviske design skaber et råt, men rent look – hvilket giver Kopenhagen Konsultings nye kontorindretning et æstetisk nøk.

PRAKTISK RUMDELER MED WAUW-FAKTOR

Ligegyldigt hvordan du vælger at indrette dit kontor, giver DEKO FG New York fuldglasvægge et look, som skaber en både moderne og industriel finish. Newyorkerglasvæggens tilpasningsmuligheder skaber ikke bare rummelige og gennemlyste arbejdsområder, men tilfører også rummet wauw-faktor.

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 43 55 77 11, hvis vi også skal hjælpe dig med indretningen af dit næste byggeprojekt.

Se flere billeder af DEKOs newyorkerglasvægge hos Kopenhagen Konsulting her.

Om os

Nyheder