Thursday, April 11, 2019

DEKO MV mobilvæg med specialoverflade

Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus har et helt særligt interiør af træ. Derfor er den fleksible DEKO MV mobilvæg skræddersyet dertil med samme unikke krydsfineroverflade og arkitektoniske udtryk, og sætter nu den sidste detalje på Tingbjergs nye samlingspunkt.

Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus velkommer kreative, kulturelle og læselystne sjæle i alle aldre, og med den høje bruger- og funktionsdiversitet er der behov for ét af DEKOs særligt fleksible vægsystemer.

Mødet mellem fleksibilitet og unikt design

Som hjertet af hele bygningen består stueetagen af ét sammenhængende rum, der forbinder både café, foyer, koncert- og teatersal. Sådan et stort multifunktionelt rum kræver en funktionsdygtig vægløsning, og DEKO MV mobilvæggen er netop udstyret med mobiliteten til at kunne opdele store rum i mindre enheder, og samtidig genskabe det store rum i tilfælde af behov for forsamlingsplads.

Med en tilpasset beklædning af special- og hvidpigmenteret krydsfiner, er den 14 m lange og 2,86 m høje mobilvæg fuldstændig integreret i kulturhusets tema med sit arkitektoniske og nordiske udtryk. Den unikt designede krydsfineroverflade er udført magen til husets øvrige konstruktioner, akustikpaneler og lameller.

Mobilvæggens individuelle elementer er 1-punkt ophængte, i én topskinne og uden skinner i gulvet - hvilket sikrer niveaufri adgang på tværs af lokalerne. Elementerne kan drejes 360 grader, og skaber på den måde utallige muligheder for opstillinger og udtryk.

Brugervenlighed og sikkerhed

Fleksibilitet er nøgleordet. DEKO MV er derfor den ideelle løsning, når det kommer til at opfylde særlige krav til fleksibilitet, sikkerhed og brugervenlighed i et hus som skal rumme mange mennesker.

Vægelementerne betjenes individuelt, og køres nemt frem og tilbage i det enkle skinnesystem. I væggen er der, efter kundens ønske, indbygget 3 døre som tilsammen skaber de ønskede adgangsforhold.

DEKO MV mobilvæggen i Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus har en lyddæmpende egenskab på Rw 48 dB, og væggens krydsfineroverflade er brandimprægneret og B-s1,d0 klassificeret (klasse A).

Med den smukke krydsfineroverflade samt de tekniske- og funktionsdygtige egenskaber, opfylder DEKO MV mobilvæggen bygningens krav til både design og fleksibilitet. Mobilvæggen er derfor den ideelle løsning til mødestedet, og fuldender samtidig kulturhusets karakteristiske arkitektur.

Se billeder af DEKO MV mobilvæggen hos Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus i galleriet nedenfor og find inspiration til dit næste byggeprojekt.

Om os

Nyheder