Friday, August 30, 2019

DEKO Hoved- og Totalentreprise renoverer nyt lejemål på ikonisk erhvervsbyggeri

Efter at have saneret og nedrevet erhvervslejemålet på Stamholmen fra første till femte etage, tog genopbygningen hurtigt form, og DEKO Hoved- og Totalentreprise har nu både afleveret et nyt flot showroom på femte etage og en helt nyrenoveret fjerde etage på 1.700 m² til ny lejer.

Byggeriet på Stamholmen 149-153 blev udført i tæt samarbejde med bygherrerådgiver Ejendomskonsulenterne.dk for ejendomsselskabet NIAM. Renoveringen er udført i stilfuldt, råt miljø med synlige betonkonstruktioner, cementgulve, og delvist synlige installationsføringer.

Alle gulvene er udført med mikrocement, slibning og 3-komponent coating, mens gangene på hver side af huset er udført med gipsskørter og demonterbare korridorlofter, hvori føringsvejene for el-, køl- og ventilationsinstallationer er placerede, og kan fordeles ud på begge etager.

Alle lofter er udført som flåder i et system af 60x120 lydabsorbenter, monteret direkte på betondækkene, og med synlige lysinstallationer trukket i galvaniserede rør til loftarmaturer imellem flåderne.

De forskellige rum og møderumsfaciliteter består af DEKO FG Silent glasvægge med ekstra stor lydreduktion ud til fællesområderne. Badeværelser er renoveret med nye klinker og fliser samt nedhængte lofter og ny sanitet.

På hver etage er der installeret nyt køkken, og elevatoropgangene er renoveret med lydlameller på væggene for at skabe et mere behageligt miljø.

Om os

Nyheder