Monday, August 19, 2019

DEKO Hoved- og Totalentreprise nyrenoverer Rosenborg Hotel Apartments

Endnu engang har DEKO Hoved- og Totalentreprise haft fornøjelsen af at være med på en super spændende og anderledes opgave med renovering af Rosenborg Hotel Apartments på Landemærket ved Rundetårn i København. Opgaven fik sin begyndelse tilbage i februar 2019, og den 1. august kunne hotellet på 1800 m² åbne dørene for udlejning af 15 flotte, nyrenoverede hotellejligheder.

DEKO Hoved- og Totalentreprise startede med at projektere og prissætte sagen sammen med rådgiver og bygherre tilbage i februar, og har dernæst haft ca. 4 måneder til at renovere den femetagers høje ejendom. Det har været en stram tidsplan, men med en ekstra indsats fra alle parter samt et super godt samarbejde på tværs mellem rådgiver AI Arkitekter, bygherre Jorcks Ejendomme og ikke mindst de involverede entreprenører - lykkedes det at komme i mål.

Hver hotellejlighed er udstyret med nyt køkken, som indeholder komfur med tilhørende emhætte, køleskab, opvaskemaskine og diverse køkkenredskaber, så der er rig mulighed for selv at kunne kokkerere. Herudover er der etableret nyt badeværelse, som er beklædt med gulvklinker i skaktern samt moderne metrofliser på væggene for at tilføre rummet et københavnerlook.

Alle eksisterende trægulve i lejlighederne er som udgangspunkt blevet repareret og overfladebehandlet med lak. I enkelte rum er der lagt nye parketgulve, som matcher de eksisterende trægulve. Bortset fra facadedøre, er alle døre nye, og hovedparten er udført med fyldninger i dannebrogsdesign for at være tro mod husets stil. På alle indgangsdøre er der monteret greb med indbygget trådløs adgangskontrol, hvortil lejeren modtager en elektronisk 4-cifret kode, som virker i vedkommendes lejeperiode.

På hovedtrappen er eksisterende linoleumsbelægning blevet beklædt med en mørk tæppeløber, hvor der på de lige løb er etableret en hvid frisekant ud til vangerne for at skabe en elegant løbereffekt op igennem trappeforløbet. Væggene er malet i lyse farver (hvid og gul), som står i flot kontrast til de mørke ruder på hovedtrappens vinduer.

Ved bi-trapperne er vægoverfladerne malet i to farver som deles på midten, mens eksisterende linoleumsoverflade på trappen er blevet polish-behandlet. Udvendigt er facaden efterisoleret og pudset op i en lys farve. I gården er der monteret en dæmpet belysning 1200 mm over terræn, for at skabe et hyggeligt og afslappet gårdmiljø, som ikke forstyrrer øvrige beboere.

Se flere billeder eller book et ophold her.

Om os

Nyheder