Friday, June 14, 2019

DEKO Hoved- og Totalentreprise er flyttet i nye lokaler

DEKO er en virksomhed i vækst, og i den forbindelse er der opstået et stigende behov for udvidelse af hovedkontoret i Taastrup. Derfor er DEKOs Hoved- og Totalentrepriseafdeling nu flyttet i nye lokaler i nabobygningen til hovedkontoret. De nye lokaler fungerer også som showroom, hvor DEKO FG Nature fuldglasvæggen præger kontorindretningen med et varmt og naturligt udtryk.

DEKO har i mere end 45 år arbejdet som udførende tømrerentreprenør i entrepriseydelser til kontor-, industri og institutionslokaler. Særligt igennem de seneste 20 år, har DEKO opbygget en stor ekspertise inden for styring og produktion af større komplekse byggeopgaver.

Varetager gerne hele byggeprocessen

DEKO Hoved- og Totalentreprise består af en håndfuld erfarne projektledere med ansvar og specialisering inden for styring af større byggeprojekter.

Udover at vi i dag både styrer og udfører snedkerarbejde med brug af vores 200 tømrersvende til hovedentrepriser, udfører vi også tilsvarende opgaver i partnering eller totalentrepriser. DEKOs specialiserede team varetager gerne ansvaret for hele byggeprocessen, og garanterer tryghed og høj kvalitet – fra start til slut.

Arbejdsplads og showroom i nordisk stil

I takt med at DEKO ekspanderer, er DEKO Hoved- og Totalentreprise flyttet til bygningen ved siden af hovedkontoret på Mårkærvej i februar 2019. Afdelingens splinternye lokaler er nyrenoverede med DEKO FG Nature fuldglasvægge i en spændende kombination af DEKO DG døre. Kontrasten mellem de varme træprofiler og det kolde, mørke glas skaber på én gang et elegant og charmerende udtryk.

Rummene er prydede med farverige vægbeklædninger, hvor friske himmelstrøg og skovbund med grønne træer kommer til syne igennem fuldglasvæggene. Med den harmoniske kontorindretning og det gennemgående DEKO FG Nature tema, fungerer nabobygningen i Taastrup nu både som DEKOs showroom i nordisk stil, og som afdelingens nye arbejdsplads.

Om os

Nyheder