Wednesday, December 19, 2018

DEKO deltager på BAU 2019 messen

Sæt kryds i kalenderen fra 14. til 19. januar 2019; og besøg os på verdens førende handelsmesse for arkitektur, byggematerialer og -systemer.

BAU er det internationale samlingspunkt i München, hvor alle fremtidsorienterede fagfolk indenfor byggeindustrien mødes. Som én af Europas førende leverandører af glasvægssystemer; ser DEKO frem til messens afholdelse i 2019, hvor vi vil fremvise vores omfattende produktprogram i minimalistisk design.

DEKO har et netværk af autoriserede forhandlere i mere end 50 lande verden over, og sammen med pressen er der allerede meldt besøg fra frem kontinenter: Amerika, Europa, Afrika, Asien og Australien.

Så kom og få en spændende oplevelse, hvor du bl.a. kan se DEKOs elegante og funktionelle glasvægssystemer inklusive vores diskrete brandcertificerede løsninger.

Vi byder dig varmt velkommen

Standen er bygget op som en Mondrian inspireret glassammensætning af DEKOs produkter, som indrammes i en let og mørk metalkonstruktion. Mødet mellem det rå og glatte materiale præger standen med et arkitektonisk eye-catching udtryk - og leder blikket videre ind bag glasset.

Indenfor vil vi byde dig velkommen til et inspirerende mødested, hvor standens nordiske indretning giver en varm og tegnestueagtig atmosfære. Samlingspunktet vil kredse om vores langbord og skabe en stemning af skandinavisk kreativitet og hygge.

Her har du mulighed for at nyde en kop kaffe, mens du tager et kig omkring eller får en snak med os.

Del oplevelsen med os

Vi håber på, at mange af vores forhandlere kigger forbi standen og ikke mindst på at møde mange nye potentielle samarbejdspartnere. DEKOs dedikerede og professionelle team står klar til at modtage og assistere dig.

Det er første gang, DEKO deltager på messen, og vi håber derfor, at du vil dele denne oplevelse med os.

Er du interesseret i at vide mere om BAU, så klik her for mere information.

Om os

Nyheder