Tuesday, November 7, 2023

Building Green 2023: Tak til jer alle for nogle inspirerende dage!

Vi har mødt gamle og nye bekendtskaber, delt og lært fra indsigtsfulde dialoger, og ikke mindst blevet inspireret af talere og debatter om bæredygtigt byggeri og arkitektur. Nu er tiden kommet til at takke af for dette års vellykkede deltagelse på Building Green.

Inspirerende samtaler og videndeling

130 talere, 170 udstillere og 8000 fagfolk fra byggebranchen - i to hele dage summede Forum i København af liv, spænding og iver efter at blive klogere på, hvordan man bygger broen til en grønnere fremtid.

Side om side stod vi fra DEKO og Wallmakers på stand 17, klar til at vise og fortælle om vores nyeste og kommende CO2-reducerende produkter. Vi har især glædet os til at vise vores enorme Doorwall Pinoldør af og til genbrug frem. Og ikke mindst fortælle om vores kommende brandprodukt, designet i naturens tegn, som vi i øjeblikket tester. Vi er så spændte på snart at løfte sløret helt for det endelige produkt!

Det var en ren fornøjelse og inspiration at møde og tale med både erfarne fagprofiler og helt unge, aspirerende studerende, som udgør byggebranchens fremtid. Lige så meget som vi elsker at dele ud af vores viden, erfaringer og arbejde på området, lige så meget er den konstruktive samtale med nye input af viden og inspiration en katalysator for vores videre arbejde.

Tak for denne gang, Building Green

Tilbage er der ikke mere at sige, end tak for denne gang, Building Green! Vi vil gerne benytte anledningen til at takke arrangørerne bag eventet for et godt program med spændende taler og debatter om bæredygtigt byggeri og arkitektur. Tak til Domus Arkitekter for et flot standdesign, der i den grad satte rammerne for et hyggeligt mødested i Wallmakers og DEKOs ånd.

Ikke mindst: Tak til alle jer, der lagde vejen forbi stand 17 og delte oplevelsen med os. Måske ses vi snart igen?

Nåede du ikke forbi DEKO og Wallmakers i år, kan du få et lille recap fra vores deltagelse på årets Building Green herunder.

Om os

Nyheder